Syvertsen Gjelsten
Konsernsjef Steffen Syvertsen i Agder Energi (t.v.) sammen med investor Bjørn Rune Gjelsten.
Foto: Agder Energi

Men Agder Energi vil ikke spytte inn de største beløpene.

  • Øyvind Lie

Onsdag lanserte Agder Energi og Bjørn Rune Gjelstens NOAH AS Morrow Batteries. Planen er å bygge en gigantisk batterifabrikk i Agder. Initiativet kommer opprinnelig fra Frederic Hauge og Miljøstiftelsen Bellona, som har jobbet med teknologien og utvikling av selskapet siden 2015. Bellona blir med videre med en mindre eierandel i...
Artikkelen er 769 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.