Stolpe
Foto: W. Carter/Wikimedia Commons
Foto: W. Carter/Wikimedia Commons

Energi Norge, Nelfo og Zero ber om å få sette ned nettleia i timer når nettet ikke er belastet.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Energi Norge, Nelfo og Zero har sendt et felles innspill til energiminister Tina Bru og til NVE-sjef Kjetil Lund angående Reguleringsmyndigheten for energis (RME) forslag til nye effekt-tariffer, som har fått hard medfart i en høring som nettopp er avsluttet. Ikke overraskende er brevskriverne enige med RME i at det...
Artikkelen er 260 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.