fyrstikk
Foto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

Advarer mot brann nattestid og at hovedsikringen går for ofte.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I et høringsinnspill til Reguleringsmyndigheten for energis forslag til effekttariffering, skriver Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) at de har vært bekymret for at bruk av effektkrevende produkter forskyves til nattestid for å redusere strømkostnaden. «DSBs oversikt over brannårsaker viser at effektkrevende produkter ligger høyt på statistikken. Eksempler på dette...
Artikkelen er 416 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.