Finn Bjørn Ruyter
Hafslund E-CO-sjef Finn Bjørn Ruyter viste i fjor høst statsminister Erna Solberg Vamma 12. Bak bærer statssekretær og tidligere Energi Norge-sjef Oluf Ulseth statsministerens veske.
Foto: Øyvind Lie

Liina Veerme, Steffen Syvertsen og Eirik Folkvord Tandberg inn som medlemmer.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Konsernsjef Finn Bjørn Ruyter i Hafslund E-CO er valgt til styreleder i Energi Norge. Ruyter ble valgt på Energi Norges generalforsamling tirsdag 19. mai. Han etterfølger konsernsjef Eimund Nygaard i Lyse, som har vært styreleder de siste fire årene, skriver Energi Norge på sin nettside. Sivilingeniør Før Ruyter ble konsernsjef...
Artikkelen er 287 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.