Litlebø kraftverk
Litlebø kraftverk har tre turbiner og får vannet sitt fra Nibbedalselva og Langedalselva ved Hellesylt i Stranda kommune, og er lokalisert der disse elvene møtes
Foto: Bekk og Strøm

Bekk og Strøm skal drfte Litlebø kraftverk.

  • Øyvind Lie

Tryggestad Kraft med Litlebø kraftverk i Stranda kommune skifter eiere. Det arkitekttegnede kraftverket på 22 GWh ble satt i drift i 2012 og var inntil overtakelsen 15. mai i år eid av grunneierne. Den norske småkraftspesialisten Bekk og Strøm skal drifte kraftverket, skriver selskapet i en pressemelding Litlebø kraftverk er...
Artikkelen er 202 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.