Coanda-inntak
Coanda-inntak. Foto: Lars Midttun/NVE

Men eierne er likevel tilfredse.

  • Øyvind Lie

På grunn av et stadig økende antall Coanda-inntak i Norge og varierende tilbakemeldinger og erfaringer fra disse, gjorde NVE i fjor en brukerundersøkelse av samtlige konsesjonsgitte småkraftverk i størrelsen 1 – 10 MW med Coanda-inntak. Dette omfatter i alt 30 inntak med relativt få år i drift. NVE har engasjert...
Artikkelen er 409 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..