Sildvikdammen
Sildvikdammen i Narvik. Illustrasjonsfoto: Nordkraft
Foto: Nordkraft

Eierne har sagt seg fornøyd.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Hålogaland Kraft og Nordkraft har passert en ny milepæl på veien til fusjon. Eierne i de to kraftselskapene har sagt seg fornøyd med det som er gjort så langt, og har tro på at fusjonen kan bli en realitet fra 1. januar 2021, ifølge en pressemelding fra Nordkraft. – I...
Artikkelen er 281 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.