Kriegers Flak
Havvindparken Kriegers Flak ligger 15-40 kilometer utenfor den danske kysten i Østersjøen.
Foto: NGI

Skal overvåke turbinfundamenter på Kriegers Flak.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Norges Geotekniske Institutt (NGI) har vunnet kontrakten for strukturovervåking på Vattenfalls vindpark Kriegers Flak i Østersjøen, skriver NGI i en pressemelding. Kontrakten omfatter design, produksjon og installasjon av instrumentering på to offshore vindturbiner, overvåking av monopelfundament og overgangskonstruksjonen til turbinen. Kriegers Flak ligger 15-40 kilometer utenfor den danske kysten i...
Artikkelen er 180 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.