Skråvadalselva
NGKU vil bygge småkraftverk i Skråvadalselva.
Foto: NGKU

13,4 GWh.

  • Øyvind Lie

Grunneierne på Skråvadalselva i Kolsvik i Bindal kommune i Nordland har etter en vellykket utbygging av Grytendal kraftverk i samme område for et par år siden inngått samarbeid med Norsk Grønnkraft om utvikling og bygging av Skråvadalen kraftverk, skriver selskapet i en melding på sin nettside. Norsk Grønnkraft har allerede...
Artikkelen er 173 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.