Foto: Statkraft Varme

Men mindre fjernvarme kom fra elektrokjeler.

  • Tekst logo
  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Produksjonen av fjernvarme nådde en ny toppnotering i Norge i fjor, etter flere år med sammenhengende vekst, viser SSBs fjernvarmestatistikk, som ble publisert onsdag. Nettoproduksjonen av fjernvarme i Norge økte fra 6474 GWh i 2018 til 6594 GWh i fjor. Leveransen av fjernkjøling sank fra 222 til 192 GWh i samme periode. – Det er gledelig...
Artikkelen er 429 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.