Trolleholselva
Sjeldent kystkantlav stoppet utbyggingen av Trolleholselva (bildet).
Foto: Arnor Gullanger

OED gjør om NVE-vedtak.

  • Øyvind Lie

I 2013 fikk Småkraft AS konsesjon til å bygge Trolleholselva kraftverk (6,1 GWh/år) i Høyanger kommune i det som da het Sogn og Fjordane. I 2018 søkte Småkraft om utsatt byggefrist på grunn av manglende nett i området, og fikk fristen forlenget til mai 2023. Rødlistet lav Forum for Natur...
Artikkelen er 323 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.