montør
Illustrasjonsfoto.
Foto: Helgeland Kraft Nett

Ved Mo Industripark.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I månedsskiftet mai-juni har Statnett, MIP Industrinett og Helgeland Kraft Nett planlagt tester for å gi bedre forståelse av hvordan strømnettet rundt Mo Industripark på Helgeland kan driftes for å få ned flimmernivået. – Vi har satt ut måleinstrumenter flere steder i strømnettet for å måle virkningene av våre tester. Målingene...
Artikkelen er 195 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.