solcelletak
Foto: Elena Elisseeva/Mostphotos

Over 51 MW ble installert.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Utvidet artikkel. I løpet av 2019 ble det installert over 51 MW med solceller i Norge. Dette er mer enn dobbelt så mye som året før, da det ble installert 23,5 MW, skriver NVE i en pressemelding. Det er også ny årsrekord. Samlet sett var det installert om lag 120...
Artikkelen er 322 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.