Solceller
Illustrasjonsfoto: Mostphotos
Foto: Mostphotos

Solenergiklyngen oppfordrer det offentlige til å installere solkraft.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Usikkerheten i solkraftmarkedet er stor, selv om mange installatører fremdeles har arbeid å gjøre. – Det går greit fordi vi har pågående prosjekter i pipeline. Men våre medlemmer ser at det ikke kommer noen nye. Så de er veldig bekymret for hva som kommer i den andre enden av nye...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.