Solceller
Solenergiklyngen mener det offentlige bør gå foran og investere i solkraft. Foto: Mostphotos

Solenergiklyngen oppfordrer det offentlige til å installere solkraft.

  • Øyvind Lie

Usikkerheten i solkraftmarkedet er stor, selv om mange installatører fremdeles har arbeid å gjøre. – Det går greit fordi vi har pågående prosjekter i pipeline. Men våre medlemmer ser at det ikke kommer noen nye. Så de er veldig bekymret for hva som kommer i den andre enden av nye...
Artikkelen er 345 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..