Fornybarometeret
Energiminister Tina Bru mottok tirsdag rapporten Fornybarometeret fra Energi Norges Knut Kroepelien.
Foto: Energi Norge

– Norge ligger svært langt fremme, sa energiministeren.

  • Øyvind Lie

Tirsdag ble Energi Norges rapport Fornybaromteret overlevert olje- og energiminister Tina Bru. Hun mottok den fysiske rapporten fra hånd til hånd av Energi Norges sjef Knut Kroepelien. – Jeg må si det føles befriende å komme ut av kontoret og slippe å tale til dataskjermen min via Skype eller Teams,...
Artikkelen er 291 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.