Boen
Bildet er tatt i fjor sommer under utbyggingen av Boen kraftverk i Tveit i Kristiansand i Agder.
Foto: Øyvind Lie

Utløpsfristen nærmer seg for flere.

  • Øyvind Lie

Det er gitt om lag 300 konsesjoner til småkraftverk som i dag ikke har startet bygging. Mange av disse konsesjonene utløper de nærmeste årene, skriver NVE på sin nettside. Småkraftverkene får først en konsesjon på fem år, og så kan de søke om forlengelse på ytterligere fem år. Om de...
Artikkelen er 488 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.