Boen
Bildet er tatt i fjor sommer under utbyggingen av Boen kraftverk i Tveit i Kristiansand i Agder. Foto: Øyvind Lie

Utløpsfristen nærmer seg for flere.

  • Øyvind Lie

Det er gitt om lag 300 konsesjoner til småkraftverk som i dag ikke har startet bygging. Mange av disse konsesjonene utløper de nærmeste årene, skriver NVE på sin nettside. Småkraftverkene får først en konsesjon på fem år, og så kan de søke om forlengelse på ytterligere fem år. Om de...
Artikkelen er 488 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..