Torstein Tvedt Solberg,
Arbeiderpartiets Torstein Tvedt Solberg er kritisk til Statnetts planer om å droppe utkoblbar tariff.
Foto: Arbeiderpartiet

Frykter det vil forsinke grønne løsninger i skipsfarten.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk har omtalt, vurderer Statnett å avvikle ordningen med utkoblbar tariff. Tariffen innebærer at nettleverandørene kan stoppe strømforsyningen dersom nettet er i ferd med å overbelastes. Men behovet for tariffen er nå mindre enn før, blant annet fordi det nå finnes andre metoder for å unngå overbelasning. Grønt Skisprogram...
Artikkelen er 260 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.