nett Nordland
Illustrasjonsfoto.
Foto: BKK Enotek

Får hovedkontor i Bodø.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

22. april i år kunngjorde konsernsjefene i Bodø Energi og Troms Kraft at det ble ført fusjonssamtaler mellom datterselskapene Nordlandsnett og Troms Kraft Nett. Samtalene hadde foregått siden høsten 2019. Siden offentliggjøringen har det blitt forhandlet fram en aksjonæravtale som ble godkjent i begge selskaps konsernstyrer i begynnelsen av mai....
Artikkelen er 261 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.