Tina Bru
Energiminister Tina Bru (H).
Foto: Øyvind Lie

Viser til at Statnett må bidra til effektiv utnyttelse av strømnettet.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Nylig stilte Arbeiderpartiets Torstein Tvedt Solberg spørsmål til energiminister Tina Bru om hun ville be NVE pålegge Statnett å fortsatt tilby utkoblbar tariff, og om regjeringen ville gjøre en konsekvensanalyse av forslaget om å droppe denne tariffen. Bakgrunnen er frykten fra skipsfartsnæringen om at skroting av tariffen vil gjøre landstrøm...
Artikkelen er 397 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.