Foto: Kjell Brataas

Vil unngå at fergeselskaper skal slite med nattesøvnen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Veilederen, som lanseres fredag, skal bidra til at kundene og nettselskapene finner frem til velutviklede prosesser og et tett samspill i elektrifiseringsprosjekter.  Prosjektet er ledet av Thema Consulting og har resultert i fire rapporter som beskriver beste praksis for hver sin sektor. Busser, ferger og hurtigbåter omhandles i én rapport, elbillading i borettslag...
Artikkelen er 253 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.