Foto: Enova

Vil ha hurtigladere langs Kystriksveien og Lofoten.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Da Enova lyste ut støtte til bygging av hurtigladere langs Kystriksveien og Lofoten i november i fjor, endte det ikke med utbygging. Enova fikk ingen kvalifiserte søknader på pakken som omfattet Kystriksveien, og bare én på pakken som inkluderte Lofoten. Nå gjør Enova et nytt forsøk på å fremskynde elbilsatsingen...
Artikkelen er 251 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.