oppdrettsanlegg
Foto: Thomas Bjørkan

Skal støtte batteripakker for fôrflåter.

  • Øyvind Lie

I en pressemelding skriver Enova at de som følge av tildelingene gjennom regjeringens grønne omstillingspakke justerer støttetilbudet for energi- og klimasatsinger i industrien. I meldingen går det fram at Enova satser ekstra på elektrifisering av havbruksnæringen. Det innføres støtte til batteripakker for fôrflåter med dieselaggregat og Enova gir et ekstra...
Artikkelen er 226 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..