oppdrettsanlegg
Foto: Thomas Bjørkan

Skal støtte batteripakker for fôrflåter.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

I en pressemelding skriver Enova at de som følge av tildelingene gjennom regjeringens grønne omstillingspakke justerer støttetilbudet for energi- og klimasatsinger i industrien. I meldingen går det fram at Enova satser ekstra på elektrifisering av havbruksnæringen. Det innføres støtte til batteripakker for fôrflåter med dieselaggregat og Enova gir et ekstra...
Artikkelen er 226 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.