glitre-bygget
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons
Foto: Øyvind Berg/Wikimedia Commons

NorFlex-prosjektet skal gjøre fleksibilitet i piloten Demo Glitre mer tilgjengelig.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Entelios er tildelt ny kontrakt i det Enova-støttede prosjektet NorFlex og skal bidra med å tilgjengeliggjøre fleksibilitet i piloten Demo Glitre, skriver Entelios i en pressemelding. Entelios er allerede partner i prosjektet gjennom Demo Agder, og utvider dermed sitt engasjement. NorFlex-prosjektet har som mål å utvikle fremtidens strømnett. I en...
Artikkelen er 128 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.