lading elbuss
Foto: Krister Sørbø/REDINK

NEK vil gi aktørene en arena for å diskutere felles løsninger.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) har etablert Eltransportforum. – Sammen skal vi finne løsninger som alle kan akseptere slik at transportsektoren kan elektrifiseres, sier administrerende direktør Leif T. Aanensen i NEK i en pressemelding. Forumet vil arbeide bredt, både med tungtransport, elektrifisering på byggeplasser, i landbruket og etter hvert luftfart. Det...
Artikkelen er 138 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.