kabel
Foto: Statnett

3 av 4 kabler til Danmark er ute av drift.

  • Øyvind Lie

Torsdag klokka 13.59 skjedde en feil på Skagerrak 1-forbindelsen. Fra før var to andre Skagerrak-forbindelser ute av drift, skriver danske Energinet i en melding på sin nettside. Feilen i går skjedde på den sørlige delen av kabelen mellom Norge og Danmark. Energinet Eltransmission og Statnett arbeider ifølge meldingen med å...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..