kabel
Illustrasjonsfoto: Statnett
Foto: Statnett

3 av 4 kabler til Danmark er ute av drift.

  • Øyvind Lie

Torsdag klokka 13.59 skjedde en feil på Skagerrak 1-forbindelsen. Fra før var to andre Skagerrak-forbindelser ute av drift, skriver danske Energinet i en melding på sin nettside. Feilen i går skjedde på den sørlige delen av kabelen mellom Norge og Danmark. Energinet Eltransmission og Statnett arbeider ifølge meldingen med å...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.