landstrøm
Illustrasjonsfoto.
Foto: Robin Strand, Norphoto AS

I Haugesund, Aurland, Harstad og Flora.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Enova bevilger til sammen 56,2 millioner kroner til landstrømprosjekter på de fire stedene. Flåm i Aurland får mest, 27 millioner, Garpeskjær i Haugesund får 25,3 millioner kroner, mens Stangnes i Harstad får 2,3 millioner kroner og Kai C i Flora får 1,6 millioner kroner. – Landstrøm er et viktig steg...
Artikkelen er 116 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.