Solkraft tak
Foto: Zovenfra

Tar regningen for montering og drift av solcelleanleggene mot at kundene inngår langsiktig kraftavtale.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Solenergi er lønnsomt om man gjør det i stor skala, men utbredelsen er foreløpig begrenset. Vi vil fjerne etableringsbarrierene og tilbyr kostnadsfri montering av solceller i bedriftsmarkedet, sier bedriftsdirektør Roger Finnanger i Fjordkraft i en pressemelding. Samtidig ordner selskapet med prosjektering av solcellene. Langsiktig kraftavtale Kundene forplikter seg til...
Artikkelen er 220 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.