AUS
Her hadde i hvert fall NTE Enterprise full kontroll da de gjennomførte arbeid under spenning (AUS) i 2013. Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie
Foto: Øyvind Lie

En altfor stor andel er lærlinger, ifølge DSB.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Det ble i 2019 rapportert inn 556 elulykker. Dette er det høyeste tallet rapporterte hendelser de siste 10 år, skriver Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredsskap i siste utgave av Elsikkerhet. Til sammenligning ble det i 2018 meldt inn 494 elulykker, i 2017 509 og i 2016 504. I hvor stor...
Artikkelen er 253 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.