mast
Arkivfoto: Statnett
Foto: Statnett

Brudd på kulturminnelovgivning, inngrep i vassdrag og uriktig arealbruk.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statnett har oppdaget flere avvik i prosjektet Lyse-Fagrafjell. – Vi tar avvikene på største alvor og er allerede i gang med å rydde opp. Her har det sviktet på flere områder, sier prosjektleder Steinar L. Bygdås i en melding på Statnetts nettside. Statnett hadde nylig møte med NVE for å...
Artikkelen er 392 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.