Linea
Daglig leder for nett, Steinar Benum, viser fram nytt navn og logo.
Foto: Helgeland Kraft

Navnet betyr linje på latin.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
I høst vil nettvirksomheten i konsernet til Helgeland Kraft skifte navn. Etter en intern prosess med mange navneforslag har generalforsamlingen i onsdag godkjent det nye navnet. Fra 30. oktober vil Helgeland Kraft Nett hete Linea. – Navnet Linea betyr linje på latin, og vi håper at våre kunder opplever det...
Artikkelen er 206 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.