Vindturbin
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

Har inngått kontrakt verdt 400 millioner med Akershus Energi.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Fredag skrev utbygger Akershus Energi og entreprenørselskapet Implenia under en avtale om bygging av Odal Vindkraftverk i Nord-Odal kommune like øst for Minnesund og Mjøsa. Avtalen har en verdi på nærmere 400 millioner kroner, og omfatter utbedring av eksisterende veier og bygging av nye samt fundamentering av turbinene. – Vi...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.