Vindturbin
Foto: Øyvind Lie

Har inngått kontrakt verdt 400 millioner med Akershus Energi.

  • Øyvind Lie

Fredag skrev utbygger Akershus Energi og entreprenørselskapet Implenia under en avtale om bygging av Odal Vindkraftverk i Nord-Odal kommune like øst for Minnesund og Mjøsa. Avtalen har en verdi på nærmere 400 millioner kroner, og omfatter utbedring av eksisterende veier og bygging av nye samt fundamentering av turbinene. – Vi...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..