Tina Bru
Olje- og energiminister Tina Bru la fredag fram stortingsmeldingen om vindkraft på land.
Foto: Margrete Løbben Hanssen/OED

Energiminister Tina Bru forventer lavere utbyggingstakt fremover.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Fredag formiddag la energiminister Tina Bru og klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn fram stortingsmeldingen om vindkraft på land, med en rekke innstramminger i konsesjonsbehandlingen. Det legges blant annet opp til langt færre endringer i prosjektet i løpet av hele konsesjonsbehandlingen. Vilkårene skal bli tydeligere, og det vil bli en klar...
Artikkelen er 920 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.