mørenett
Illustrasjonsfoto: Mørenett
Foto: Mørenett

– Men intensjonsavtalen står godt, sier administrerende direktør Rune Kiperberg i Mørenett.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk tidligere har omtalt, har Mørenett en intensjonsavtale om å kjøpe Statnetts 132 kV-nett i fylket. En rekke selskaper lenger nord og øst i fylket, med Neas i spissen, meldte seg på kampen. Siden kom Tensio. Diskusjonen gikk høylydt, men så kom korona-pandemien og kraftselskapene måtte prioritere andre spørsmål....
Artikkelen er 234 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.