mye vann
Foto: Agder Energi

På grunn av manglende nettkapasitet og mye vann og snø.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Retter fra frekvens til spenning*. I forrige uke falt den norske kraftprisen ytterligere, og lå i gjennomsnitt på 2,05 øre/kWh over uka, skriver NVE i sin ukentlige rapport om kraftsituasjonen. Våte værvarsel, fremdeles mye lagret snø og økende fyllingsgrad i de norske vannmagasinene bidro til at den nordiske terminprisen for...
Artikkelen er 290 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.