melkøya
Equinors LNG-anlegg på Melkøya ved Hammerfest. Bildet ble tatt før brannen.
Foto: Øyvind Lie

Tiltakskostnaden påvirkes av at frigjort gass ikke kan selges før i 2037.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Oljedirektoratet har på oppdrag fra Olje- og energidepartementet laget rapporten «Kraft fra land til norsk sokkel 2020», i samarbeid med Norges vassdrags- og energidirektorat, Petroleumstilsynet og Miljødirektoratet. Rapporten er en oppdatering av rapporten om samme tema fra 2008. I rapporten går det fram at det i dag er 16 felt...
Artikkelen er 694 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.