Tina Bru
Olje- og energiminister Tina Bru (H)
Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen

Tina Bru redegjør, etter at kontroll- og konstitusjonskomiteen etterlyste konkret plan.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk skrev i forrige uke, etterlyser Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité en konkret nedtrappingsplan og virkemiddelpakke for å oppfylle kravet om 10 TWh energisparing i bygg innen 2030. SVs Lars Haltbrekken spurte energiminister Tina Bru (H) når hun hadde tenkt å legge fram planen. Vil oppfylle vedtaket Nå er svaret...
Artikkelen er 349 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.