Borgund2
Foto: Østfold Energi

Fikk negativt resultat for første kvartal.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Østfold Energi fikk i første kvartal i år et resultat før skatt på minus 1,6 millioner kroner, og et resultat etter skatt på minus 3 millioner kroner, går det fram av en melding fra selskapet. Dette er en nedgang fra et resultat før skatt på 143 millioner kroner i første...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.