solcelletak
Illustrasjonsfoto.
Foto: Otovo

Folk får Enova-penger rett i lomma, binder seg i 20 år.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Otovo lanserer onsdag en leasingmodell for solceller, uten noen form for kontantinnsats eller delbetaling. Boligeierne får tvert imot selv ta imot hele Enova-støtten, som vil gi mellom 15.000 og 25.000 kroner rett i lomma umiddelbart. Installasjon og service av solcellepanelene gjøres av Otovo og er inkludert i månedsleien, som starter...
Artikkelen er 314 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.