Rein Husebø
Rein Husebø, den nye sjefen for FORTE Vannkraft AS, tidligere OBOS Energi, i hagen hjemme på Gjettum i Bærum.
Foto: Stein Arne Bakken

Ønsker å bygge større kraftverk.

  • Stein Arne Bakken

– Spenn dere fast, nå gir vi gass! skrev Rein Husebø til den sveitsiske eieren i april, da kjøpet av OBOS Energi var i boks og det var klart for alle at den tidligere Småkraft-sjefen skulle lede det nye selskapet, FORTE Vannkraft AS. Ifølge Husebø ble mailen møtt med tommelen...
Artikkelen er 1046 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.