Arnt Sollie innovasjonsprisen
Ren Røros, med administrerende direktør i Arnt Sollie, har mottatt Distriktsenergis teknologi- og innovasjonspris.
Foto: Distriktsenergi

Tildelt Distriktsenergis teknologi- og innovasjonspris for 2020.

  • Øyvind Lie

Prisen deles ut etter innstilling fra DNV GL, etter en rekke kriterier: innovasjon, antall involverte virksomhetsområder, bredde, hvor langt man har kommet og kundefokus, går det fram i en melding på Distriktsenergis nettside. Hovedgrunnen til at Ren Røros vant i år er at selskapet  er godt i gang med en rekke...
Artikkelen er 154 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.