Sleipner
Sleipner-feltet i Nordsjøen. Foto: Øyvind Gravås og Bo B. Randulff/Equinor
Foto: Øyvind Gravås og Bo B. Randulff/Equinor

Opptil 330 MW skal tas ut fra Kårstø-området.

  • Øyvind Lie

[abform_energi]
Equinor og partnerne Vår Energi, Lotos og Kupfec har tatt en investeringsbeslutning for å delelektrifisere Sleipner feltsenter. Partnerskapet leverte tirsdag en revidert plan for utbygging og drift til myndighetene. Løsningen for Sleipner feltsenter innebærer at det legges en kraftkabel fra Sleipner til Gina Krog-plattformen som kobles opp til områdeløsningen for...
Artikkelen er 507 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.