småkraft
Foto: Øyvind Lie

Klart for 25,1 GWh regulerbar produksjon i Gratangen.

  • Øyvind Lie

Småkraft AS fikk i statsråd tirsdag tillatelse til å bygge Øvre Foldvik kraftverk og Nedre Foldvik kraftverk med regulering av Foldvikvatnet i Gratangen kommune i landskapet Troms. Tiltakene vil bidra med en årlig, regulerbar energiproduksjon på om lag 25,1 GWh, skriver Olje- og energidepartementet i en melding på sin nettside....
Artikkelen er 474 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..