småkraft
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie
Foto: Øyvind Lie

Klart for 25,1 GWh regulerbar produksjon i Gratangen.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Småkraft AS fikk i statsråd tirsdag tillatelse til å bygge Øvre Foldvik kraftverk og Nedre Foldvik kraftverk med regulering av Foldvikvatnet i Gratangen kommune i landskapet Troms. Tiltakene vil bidra med en årlig, regulerbar energiproduksjon på om lag 25,1 GWh, skriver Olje- og energidepartementet i en melding på sin nettside....
Artikkelen er 474 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.