Sagelva kraftverk
Sagelva kraftverk i Førde.
Foto: Peltonman/Wikimedia Commons

Vil løfte prisen til et nivå som tilsvarer forventningene myndighetene skapte.

  • Øyvind Lie

«Småkraftforeninga har sett at prisen for sertifikater nå er på et veldig lavt nivå, og mer eller mindre har kollapset, og med den mengde anlegg som er under bygging og forventet ferdigstilt i tide til å inngå i den felles norsk-svenske kvoten på 26,4 TWh vil dette trolig vedvare», skriver...
Artikkelen er 266 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.