Signering datasenter samarbeid
Kontrakt signeres. Dag Ivar Brekke (Statkraft) (f.v.), Bjørn Holsen (Statkraft), Birgitte Ringstad Vartdal (Statkraft), Atle Haga (Statkraft), Anne Bang Lyngdal (grunneier), Pelle Gangeskar (Ringerikskraft), Olav Aasen (grunneier), Ole Sunnset (Ringerikskraft), Kjell Baug (Ringerikskraft).
Foto: Ringerikskraft

Har signert avtale om samarbeid.

  • Øyvind Lie

Gjennom Oslo Datacenter Location har Ringerikskraft jobbet med å markedsføre og tilrettelegge for etablering av ny industri i regionen. Tirsdag signerte Ringerikskraft og Statkraft en samarbeidsavtale, som skal forsterke satsingen på Ringerike ytterligere. – Både Oslo Datacenter Location og Statkraft har jobbet aktivt både nasjonalt og internasjonalt for å markedsføre...
Artikkelen er 303 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.