mast
Arkivfoto: Statnett
Foto: Statnett

Faser samtidig ut utkoblbar tariff og endrer nettleien for kraftintensiv industri.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Statnetts styre legger opp til at Statnetts andel av nettleien for 2021 reduseres med 20-25 prosent sammenlignet med i år. Det skjer med bakgrunn i den vanskelige økonomiske situasjonen mange har som følge av korona-pandemien, skriver selskapet i en pressemelding. – Vi er inne i en nasjonal dugnad, og ser...
Artikkelen er 521 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.