kabel hylsfjorden
En arbeidsplattform ble bygget på stedet for å legge strømkabelen i Suldalsvatnet.
Foto: Statnett

Tirsdag ettermiddag starter Statnett leggingen av North Sea Link-kabelen ut fra Hylsfjorden.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det opplyser Statnett til Energiteknikk. En operasjon med spesialbygget arbeidsplattform på Suldalsvatnet har allerede markert starten på kabelleggingen på norsk side i prosjektet. Startet på Suldalsvatnet Arbeidsplattformen ble bygget på stedet kun for å legge strømkabelen i Suldalsvatnet. Det er ikke mulig å få skip til innsjøen og derfor måtte...
Artikkelen er 354 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.