Wenche Teigland, da hun jobbet i BKK.
Foto: BKK

Wenche Teigland og Christian Reusch er valgt inn.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

De to ble valgt inn på et styremøte i Statnett torsdag, skriver Statnett i en melding på sin nettside. Wenche Teigland er utdannet sivilingeniør og har svært god kjennskap til kraftsektoren, blant annet gjennom 13 år som medlem i konsernledelsen i BKK, før hun i fjor sa takk for seg....
Artikkelen er 198 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.