Gjersvold
Konsernsjef Ståle Gjersvold i TrønderEnergi. Foto: Øyvind Lie

Kjøper tre selskaper som driver med rådgiving, energistyring og energiovervåking.

  • Øyvind Lie

Kjøper og selgere har signert en avtale som gjør at TrønderEnergi overtar 67 prosent av aksjene, og dermed aksjemajoriteten, i Energi og Miljøutvikling, Storekeeper og Prform. De tre selskapene driver innen energirådgiving, energistyring, energiovervåking og finansiering av kjøle- og frysedisker. Nå smelter selskapene sammen og blir Ohmia Retail, skriver TrønderEnergi...
Artikkelen er 210 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..