Tina Bru
Energiminister Tina Bru legger til grunn at NVE ikke vil tillate velting av vindmøller uten garanti mot forurensning.
Foto: Øyvind Lie

Tina Bru vil ikke tillate slik riving uten garantier mot fururensning.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Som Energiteknikk skrev før helgen, fryktet SVs Lars Haltbrekken at velting av turbinier gir mer foruensning enn om man demonterer turbinene med kran. Han spurte derfor energiminister Tina Bru (H) om hva som er erfaringene med slik kontrollert velting når det gjelder miljøskade og om man får ryddet områdene skikkelig...
Artikkelen er 460 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.