Tina Bru
Energiminister Tina Bru legger til grunn at NVE ikke vil tillate velting av vindmøller uten garanti mot forurensning. Foto: Øyvind Lie

Tina Bru vil ikke tillate slik riving uten garantier mot fururensning.

  • Øyvind Lie

Som Energiteknikk skrev før helgen, fryktet SVs Lars Haltbrekken at velting av turbinier gir mer foruensning enn om man demonterer turbinene med kran. Han spurte derfor energiminister Tina Bru (H) om hva som er erfaringene med slik kontrollert velting når det gjelder miljøskade og om man får ryddet områdene skikkelig...
Artikkelen er 460 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn, må du være abonnent.

Du får fri tilgang til energiteknikk.net i én uke eller i tre måneder hvis du tegner korttidsabonnement (betaling med kort). Ved å klikke på ”kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster, og du kan velge det som passer. Ved å bestille abonnement nå, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen..