vindturbin
Foto: Hans Jacob Solgaard/Mostphotos

200 meters høyde reduserer produksjonskostnaden med 11 øre/kWh i Skorveheia.

  • Øyvind Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har godkjent Norsk Vinds søknad om endret konsesjon for Skoreheia vindkraftverk i Flekkefjord kommune i Agder. Direktoratet har godkjent at tårnøyden økes fra 90 til 125 meter, at rotordiameter øker fra 90 meter til 150 meter og at vindturbinens totalhøyde dermed økes fra 135 meter...
Artikkelen er 248 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.